Motivation

#23: FØLG DE MERE MENINGSFULDE VEJE I LIVET

I denne episode møder vi Christina Hernvig, der fortæller om det at turde følge sine egne fornemmelser og at være nysgerrig på livets mange måder at blive udlevet på. Hun har selv altid haft en lyst til at udforske hvordan man kan leve et autentisk og glædesfuldt liv og har på egen krop erfaret hvad det kan betyde, når man finder modet til at følge nogle mere meningsfulde veje i livet – frem for at gøre det som normer og samfund fortæller man skal.

#20: OM AT GØRE GODT FOR ANDRE

I denne episode møder vi Anders Bøgelev Jensen fra Greenspeak, der er Danmarks velgørende mobilselskab. Han fortæller om at ville gøre godt for andre og skabe en positiv forandring i verden. Og hvordan han gerne vil kunne efterlade et indtryk af at have forsøgt at gøre noget godt, så han kan se sig selv og sine børn i øjnene når han bliver gammel, samt have energi til at være en god far. Både Anders og hans partnere har et personligt ønske om at gøre en forskel – og deres mission er at gøre det nemt for andre samtidig.

#12: GØR TINGENE PÅ DIN EGEN MÅDE

Gør tingene på din egen måde og mærk efter om du trives med det, som “man” gør. Ofte lykkes vi ikke fordi vi er præget af normer, krav og overbevisninger, som skaber nervøsitet, præstationspres og en usikkerhed på om vi gør det godt nok. Når du lærer dig selv bedre at kende og ved hvordan du lærer, arbejder og trives bedst, så er det lettere at finde din egen vej til målet, i arbejdsglæde og flow. Denne episode viser at det er okay at du har det som du har, samt at når du er nærværende og stopper op, har nemmere ved at træffe positive valg, der hjælper dig til at tackle de udfordringer du møder på din vej.

#11: LEV DINE DRØMME

Når du ikke går efter dine drømme og ikke tør at forfølge de fornemmelser du har for hvad du egentlig brænder for eller kan mærke du har lyst til, så risikerer du, at lægge en dæmper på din egen livsglæde og give plads til tvivl, bekymringer, usikkerhed og mistillid til at det du mærker er det rette.
I dette afsnit af Det Forunderlige Hjørne møder vi derfor Tai Chi mester Torben Rif, der er et levende eksempel at det godt kan lade sig gøre at gå efter det du gerne vil – også selvom økonomien ikke altid er lige god. Hør hvordan din evne til at ændre vaner og at nå dine mål kan kultiveres, så du kommer derhen du gerne vil.

#3: OM MOTIVATION & AT LEVE EFTER EGNE VÆRDIER

Alan er stor fan af Bruce Lee, som også har trænet under samme kinesiske kampkunst-mester, som Alan gør i dag. Vi møder en mand, der lever af sin passion og dagligt har valgt at han vil være glad. Om hvordan du bliver selvmotiverende og husker at holde fokus på det, som er vigtigst for dig. Samt at leve efter de værdier, som giver mening for dig selv og ikke efter forældres eller omgivelsernes holdninger og meninger.