GRATIS INSPIRATION

GRATIS E-BOG


KONKRETE REDSKABER TIL AT STYRKE DIN PERSONLIGE UDVIKLING

Fokuser på de vigtigste ting, der reelt afgør om du rykker dig, så du kan bruge din tid på det, som gør dig glad og styrker dit naturlige overskud. Giv slip på gamle vaner, som forhindrer dig i, at tænke i nye baner, så du kan give plads til dine sande behov og ikke glemmer dig selv i en hektisk hverdag. Med denne gratis e-bog får du en grundlæggende værktøjskasse til personlig udvikling.

TALKSHOW: DET FORUNDERLIGE HJØRNE


ET ANDERLEDES TALKSHOW: OM TRIVSEL & LIVSGLÆDE

Jeg hedder Adam Advaith – og jeg stiller skarpt på hvad der egentlig skal til for at ha’ det godt & stå ved den vi er! Med meningsfulde historier og ægte interviews, siger jeg til hekkenfeldt med facaderne – du skal have plads til at være dig selv og turde være tro mod den du er…Så lyt med og find ind til dit eget kompas, så du kan opleve mere nærvær, rummelighed & livsglæde!

STAY TRUE TV


INSPIRATION TIL AT STÅ VED DEN DU ER!

Velkommen til en masse små videoklip med inspiration fra hverdagen og konkrete fif til at skabe trivsel og livsglæde, i DIT liv. Vær tro mod dig selv og turd at lytte til dine egne fornemmelser og stol på, at du er holdt af, uanset hvilken vej du finder mening i livet. Indimellem har vi bare brug for at høre nogle konkrete og opmuntrende ord fortalt på en måde, der er til at forstå.

GRATIS FOREDRAG


VÆR TRO MOD DIG SELV!

Jeg har selv haft det sådan - at jeg ikke turde være tro mod mig selv…og har derfor bl.a. måttet kæmpe med tinnitus, lav selvfølelse, negative tankemønstre, manglende motivation til arbejdet og en længsel efter bare at have det godt og mærke den indre ro…Hør min historie og få inspiration til dit eget liv - med nogle af de metoder jeg brugte til at ændre retning.

Blog


GRATIS INSPIRATIONSKILDE

Denne blog kan måske hjælpe dig med at forbedre din trivsel og daglige livsglæde. Jeg skriver om alt fra redskaber til at håndtere hverdagens små udfordringer, til grundige guides til kommunikation og konflikthåndtering. Altsammen i forståeligt sprog, der omsætter de ofte komplekse problemer vi føler os fanget i, til simple fif til at arbejde med din selvudvikling.