Mød Adam Advaith

Jeg hjælper mennesker med at være tro mod dem selv og at turde stå ved den de er

Jeg turde ikke være mig selv…

Og måske føler du også – ligesom mange andre – et mindreværd og at du ikke tør andet end at følge normerne og være påvirkelig overfor andres holdninger og meninger? At du forsøger at passe ind og søger accept og derfor går på kompromis med dig selv og det DU mærker er rigtigt? At være tro mod sig selv og stå ved sine behov var bestemt ikke noget jeg havde lært. Og det kan have konsekvenser, som er svære at overskue når man gør det, men når du tør at lytte og følge din egen vej i livet, så kan du bedre finde mening og glæde i dagligdagen.

Jeg vidste førhen ikke, at vi alle indeholder mere end det man ser, og at vi gennem opvækst og erfaringer gennem livet, “lærer” at lægge låg på os selv når vi opdrages til at være på en bestemt måde, som egentlig ikke passer til den vi inderst inde er – og det fjerner os fra vores egen unikhed…og så kommer udfordringerne.

Mit formål kommer af min egen historie

Og derfor har jeg praktisk erfaring med, at vi som mennesker faktisk kan flytte os når får indsigt i hvorfor vi har de udfordringer vi har, samt kan klædes på til selv at kunne løse de problemer der måtte opstå. Det handler om at stå ved os selv, så vi ikke risikerer at livet skubber os ud af kurs.

Jeg har selv måttet erkende konsekvenserne af at være kommet på afveje – fordi jeg ikke havde lært at stå ved mig selv og udtrykke mine meninger, af frygt for konflikter og hvad andre måtte tænke. Når man søger anerkendelsen de forkerte steder så mister man nemt glæden…Lige indtil man finder ud af hvorfor det er sådan og hvad man kan gøre for at ændre det.

I dag tør jeg være mig selv – og har skrevet en bog om det – men sådan var det bestemt ikke altid. Udefra kørte mit liv på skinner med alt det rigtige ift. karriere, bolig og økonomi. Jeg levede samfundets “gode liv” – men indeni var det som om der manglede noget dybere meningsfuldhed – og selvom tingene virkede ok, så begyndte jeg at udvikle negative tankesmønstre, fysisk ubehag, indre uro og rastløshed, samt opbyggede tinnitus, der til sidst var så slem, at jeg troede det ikke var værd at være til længere. I de situationer kan man nemt blive irriteret og vred og komme til at fokusere på alt det der ikke virker og have frygt for at mærke egne følelser.

Det lykkedes mig heldigvis at ændre kursen, og selvom jeg ikke længere fulgte samfundets normer, så lærte jeg, at det handler om at stå ved sine behov og turde at integrere dem i sit liv – samt følge det der giver mening, også selvom andre ikke er enige i dit valg.

Der findes derfor ikke quick fixes eller genveje til et lykkeligt liv – hverken privat eller på jobbet. Det kræver arbejde. Men til gengæld lover jeg, at det er det hele værd og at når du erkender din egen unikhed og forstår hvorfor du har det som du har, så giver du plads til glæden ved bare at være dig! Du ér unik – bare fordi du er DIG.

Her er 3 grunde til, at mine klienter har tillid til at gå vejen mod nye indsigter med mig:

  • Fordi jeg har mere end 14 års praktisk erfaring. Og med gode resultater som følge. Mit fokus er altid at føre dig til erkendelse og forståelse af årsagen til din situation. Jeg gør altid mit yderste for, at du rent faktisk forstår og kan bruge det, du lærer, og at du hele tiden har motivationen med. Du vil i et møde med mig opdage, at det ikke handler om mængden af information og strategier, men evnen og lysten til at implementere dem.
  • Fordi jeg har et oprigtigt ønske om at se dig skabe det liv, du trives i. Jeg har selv været igennem en svær livskrise og -proces, og for hver gang jeg guider et andet menneske med at skabe positive forandringer i sit liv, så vokser både personen og jeg. Når vi mødes, så tager jeg udgangspunkt i DIG og relaterer dine udfordringer til teorien og ikke omvendt – mennesker skal mødes hvor de er, som unikke og forskellige – ellers holder metoderne ikke i længden.
  • Fordi jeg mener det jeg siger, og holder det jeg lover! Det der står på uden på etiketten, er rent faktisk det, du får. Du kan være 100% dig selv. Og du kan regne med, at du altid får sandheden og netop de værktøjer, som DU har brug for, når vi arbejder sammen