ARBEJDSGLÆDE & PERSONLIG TRIVSEL “Hvad skal der til?”

Har i brug for opløftende ord og smittende energi?

Skab fornyet fokus på samarbejde og trivsel

Oplever i også mange omskiftelige dage, konfliktskyhed og at skyklapperne kommer på når der er travlt, på bekostning af hvor godt teamet løfter i flok? Så kan i med fordel afvikle en workshop hvor der pustes nyt liv i arbejdsglæden og et positivt fokus på det gode samarbejde.

For at vi kan samarbejde optimalt skal vi sikre:

 • at alle taler samme sprog
 • forståelse for årsagen til ubalancer
 • at alle tager deres medansvar i konflikter
 • at vi stopper op og bliver på egen banehalvdel
 • commitment til det fælles formål
 • positive intentioner og tillid til hinanden

Men de fleste kender godt til, at selvom intentionerne er gode, så har vanernes magt stadig noget at sige.
Og når der er travlt, omskiftelighed, tvivl om ens egen etik og ansvar, samt frustrationer og ofte mangelfuld kommunikation, så går det hurtigt ud over samarbejdet…

Dræberne af et godt arbejdsmiljø og samarbejde er:

 • Manglende tillid til hinanden
 • Frygt for konflikter og at lave fejl
 • Manglende commitment i dagligdagen
 • Unddragelse af ansvarlighed
 • Fokus forsvinder fra de vigtigste resultater

Når medarbejderne har det godt – har virksomheden det godt !

Det ER muligt at forny den positive energi og skabe et godt arbejdsklima…og her kan en workshop på 3 timer eller et heldagskursus til personaledagen, netværk el.lign. med fordel bidrage til en god og konstruktiv løsning på aktuelle problemstillinger.

Ved hjælp af hands-on erfaring på den ene side, samt forskningen på den anden, kan jeres virksomhed komme et spadestik dybere og nærmere jeres mål.

Vi skal altså lære at omgå de ting, der standser vores trivsel og vide hvorfor det er sådan, så vi alle, både den enkelte og teamet, kan løfte helheden.

Book et kursus, der lærer jer:

 • De 3 kerneprincipper til personlig trivsel
 • De 4 succesnøgler til øget medansvar
 • De 5 dræbere af et godt samarbejde
 • At skabe færre konflikter og få opbyggende dialog
 • Konkrete og effektive teknikker der virker

Andre kurser

Arbejdsglæde & Personlig Trivsel
Sundt Psykisk Arbejdsmiljø
Meditation & Mindfulness

Praktisk

Varighed:
3 timers workshop
6-7 timers heldagskursus
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

send en forespørgsel

"*" indikerer påkrævede felter

Målgruppe & antal

Kurset henvender sig til alle der ønsker at arbejde med personlig og faglig udvikling, samt at få styrket det indre lederskab for at få mere energi, ro og overskud til en krævende hverdag – så vi kan trives og føle endnu mere arbejdsglæde. Det er særligt godt til at udvikle samarbejde og trivsel i hele personalegrupper og internt i teamsamarbejde, samt som ledelsesværktøj. Typiske eksempler er virksomheder, kommuner, skoler & institutioner, med teams på fx 4-8 personer, personalegrupper og afdelinger fra ca. 8-35 personer.

Afholdelse & sted

Kurset kan afholdes i hele Danmark og fakturering er ex moms og transport fra Sjælland. Typisk bruger mine kunder det som et led i en personaledag eller som alternativ til et personalemøde, teamudviklingsweekend, ledermøder på konferencehoteller – og ofte som formiddag, eftermiddag, aften eller heldagsindlæg. Det kan afholdes alle hverdage, aftener og weekender efter nærmere aftale.

Varighed & materiale

3 timers workshop inklusiv inspirationsmateriale tilsendt efter kurset, guidet Mindfulness CD, samt gratis effektsikring og sparring pr. tlf. efter kurset. – eller – 6 timers kursus (- frokost) inklusiv inspirationsmateriale tilsendt efter kurset, guidet Mindfulness CD, samt gratis effektsikring og sparring pr. tlf. efter kurset

Lokaler & udstyr

Lokalet skal være forholdsvis afskærmet fra trafikstøj, larm fra kontorer, legepladser m.m. grundet øvelsernes karakter, der fordrer en vis ro og plads til fordybelse. Til rådighed skal være hvid væg eller lærred til fremvisning af præsentation med projektor (denne medbringer jeg selv), samt en flip-over eller whiteboard tavle.

Testimonials

Det siger mine kunder og klienter…

Underviser:

Adam Advaith brænder for menneskelig trivsel. Han har på egen krop rusket i fundamentet og erfaret hvilke processer og redskaber, der rent faktisk virker og skaber målbare resultater, når man ønsker at skabe forandring og tackle hverdagens udfordringer. I mere end 12 år har han praktiseret meditation, kinesisk kampkunst, kropsterapi og mental udvikling – og har skabt sig en unik hands-on kompetence med konkret og anvendelig stresshåndtering. Adam driver konsulentvirksomheden StayTrue og er tidligere bl.a. uddannet sergent fra den Kongelige Livgarde, samt maskiningeniør og har flere års erfaring med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte unge.

Interesseret?

Send en mail og hør mere om hvordan netop dit kursus kan udformes & målrettes
Eller ring på tlf. +45 40 40 65 26