MEDITATION & MINDFULNESS – Skab nærvær & fokus

Husker i at genoplade batterierne og passe på hinanden?

De fleste mennesker kender til, at en travl hverdags mange indtryk, konfrontationer, støj, krav og forventninger gør, at det kan være rigtig svært at bevare det rolige overblik og undgå, at lade sig hylle ud af balance. Det er som om, at den indre ro er svær at holde fast i – og det går oftest ud over vores kollegaer, familien – samtidig med at glæden og humøret daler til fordel for irritation og træthed.

Den gode nyhed er, at selvom vi lever i en hektisk tid, så er det faktisk muligt at træne sin evne til at bevare roen – selv i pressede situationer. Kurset tager udgangspunkt i de evidensbaserede teknikker af meditation, nemlig Mindfulness.
Det kan læres af alle og kræver ingen forudsætninger…
Meditation er ikke en mirakelkur hvor du svæver på en lyserød sky og skal sidde i lotusstilling – men er dog et meget jordnært, letforståeligt og simpelt redskab, der rent faktisk danner et kvalificeret bud på en virksom måde, at komme mange af de vante udfordringer til livs og blive mere robust og i stand til at tackle dagligdagens krav.

Meditation er heller ikke farligt. For med mere end 2.500 forskningsforsøg verden over, har videnskaben bevist, at vi rent faktisk kan se på hjernen og kroppen, at det virker! Det giver os én af vor tids mest kraftfulde teknikker til at forebygge og afhjælpe stress og smerter.
Mindfulness hjælper os til, bevidst og roligt, at navigere i en hektisk hverdag med mange bolde i luften.

Og når først du har oplevet, hvor let det er, at tæmme tankerne og bevare din energineutralitet – og ved hvor lidt der skal til for at modvirke, at du mister overblikket, så er det lige pludselig både simpelt, motiverende og glædesfyldt, at genvinde sit fokus, koncentration og overskud – og styrke arbejdsglæden!

Du vil lære hvordan du undgår kostbar spildtid med bekymringer og negativitet og hvordan du bruger det til at optimere samarbejdet med dine kollegaer.

Workshoppen gennemgår alle væsentligeaspekter af Mindfulness, samt den effekt en daglig praksis af meditation har på stress, energi og evnen til at klare krav og forventninger. Der lægges i workshoppen vægt på guidede instruktioner og praktiske øvelser kombineret med kortere oplæg.

I workshoppen kommer Martin Kirkevang ind på følgende centrale elementer:

  • Hvad er meditation og hvorfor virker det
  • Hvordan kan meditation øge din opmærksomhed?
  • Hvad kan vi se fra forskningen i meditation?
  • Hvordan skiller du væsentligt fra uvæsentligt og passer på dig selv?
  • Hvordan bruges meditation i relationer og til at forbedre kommunikationen?

Andre kurser

Praktisk

Varighed:
3 timers workshop
6-7 timers heldagskursus
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Send en forespørgsel

"*" indikerer påkrævede felter

Målgruppe & antal

Kurset henvender sig til alle der ønsker at arbejde med personlig og faglig udvikling, samt at få styrket det indre lederskab for at få mere energi, ro og overskud til en krævende hverdag – så du kan trives og føle endnu mere arbejdsglæde. Det er særligt godt til at udvikle samarbejde og trivsel i hele personalegrupper og internt i teamsamarbejde, samt som ledelsesværktøj. Typiske eksempler er virksomheder, kommuner, skoler & institutioner, med teams på fx 4-8 personer, personalegrupper og afdelinger fra ca. 5-25 personer.

Afholdelse & sted

Kurset kan afholdes i hele Danmark og fakturering er ex moms og transport. Typisk bruger mine kunder det som et led i en personaledag eller som alternativ til et personalemøde, teamudviklingsweekend, ledermøder på konferencehoteller – og ofte som formiddag, eftermiddag, aften eller heldagsindlæg. Det kan afholdes alle hverdage, aftener og weekender efter nærmere aftale.

Varighed & materiale

3 timers workshop inklusiv arbejdsmateriale tilsendt inden kurset, guidet Mindfulness CD, samt gratis effektsikring og sparring pr. tlf. efter kurset. – eller – 6 timers kursus (- frokost) inklusiv arbejdsmateriale tilsendt inden kurset, guidet Mindfulness CD, samt gratis effektsikring og sparring pr. tlf. efter kurset

Lokaler & udstyr

Lokalet skal være forholdsvis afskærmet fra trafikstøj, larm fra kontorer, legepladser m.m. grundet øvelsernes karakter, der fordrer en vis ro og plads til fordybelse. Til rådighed skal være hvid væg eller lærred til fremvisning af præsentation med projektor (denne medbringer jeg selv), samt en flip-over eller whiteboard tavle.

Testimonials

Tidligere kunder udtaler om Mindfulness kurserne

Underviser:

Adam Advaith brænder for menneskelig trivsel. Han har på egen krop rusket i fundamentet og erfaret hvilke processer og redskaber, der rent faktisk virker og skaber målbare resultater, når man ønsker at skabe forandring og tackle hverdagens udfordringer.

I mere end 12 år har han praktiseret meditation, kinesisk kampkunst, kropsterapi og mental udvikling – og har skabt sig en unik hands-on kompetence med konkret og anvendelig stresshåndtering. Adam driver konsulentvirksomheden StayTrue og er tidligere bl.a. uddannet sergent fra den Kongelige Livgarde, samt maskiningeniør og har flere års erfaring med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte unge.

Interesseret?

Send en mail og hør mere om hvordan netop dit kursus kan udformes & målrettes
Eller ring på tlf. +45 40 40 65 26