StayTrue samtaler

Et uformelt rum hvor der er plads til den du er…

Med personlige coachingsamtaler er det muligt, på en simpel og hurtig måde, at komme frustrationer, forvirring og stilstand til livs – samtidig med, at du også opnår at forstå årsagen til din situation og selv kan begynde at tage styringen i den rigtige retning. Du styrker dine egne fornemmelser og lærer at følge det du kan mærke, er rigtigt for dig.

I videoen kan du se om kemien passer og hvorfor et personligt coachingforløb med mig kan være relevant for dig…

Mærk glæden ved at stå ved dig selv…

Med personlige samtaler styrker du dit fundament & dit indre kompas:

Vi skaber et rum hvor der er plads til dig og det der fylder i dit liv, så du kan få et nyt perspektiv på dine udfordringer og blive set uden dømmende øjne og manglende forståelse. Ved at få en andens syn på det du ikke kan komme ud af, får du mulighed for at forstå hvad der reelt skal til for at ændre din situation.

Fordelen ved at dele dine tanker og tage dig selv alvorligt er, at du helt konkret kan give slip på følelser der bliver ved med at drille, få styr på dine tanker, mærke at du er accepteret uanset hvordan du har det og at der rent faktisk ér en vej ud af det.

Når du tillader dig selv at stå ved dig selv bliver det muligt, at mærke livets varme og glæde (igen), så den negative spiral ikke dræner dig for lysten til livet.

Er du klar til at mærke glæden ved at være dig?

Sådan foregår de personlige samtaler og coachingsesssioner:

PERSONLIGT FREMMØDE
1 session á 90 minutters samtale
Kr. 1100,-  pr. gang
Kontantbetaling ved ankomst eller mobilepay
Afmelding senest 24 timer før – ved aflysning senere end dette opkræves halv takst for sessionen.
Dato og tidspunkt aftales via mail eller opkald. Du kan ankomme op til 15 min. før, men forsøg at være præcis af hensyn til øvrige klienter.

Adresse:
StayTrue Kursuscenter
Nashøjvej 10
4700 Næstved

SKYPE ELLER TLF. – HVIS DU ER LANGT VÆK
1 session á 60 minutters samtale
Kr. 700,-  pr. gang
Mobilepay eller bankoverførsel samme dag du booker samtalen
Tilføj Skype ved at søge på min profil mail som er adam @ staytrue.dk eller min mobil 40406526 i god tid inden samtalen – sørg for at teste dit Skype virker…
Afmelding senest 24 timer før – ved aflysning senere end dette opkræves halv takst for sessionen.
Dato og tidspunkt aftales via mail eller opkald. Jeg ringer til dig på aftalt tidspunkt.

DONATIONSPRINCIP
Jeg synes, at alle skal have råd til at investere i deres eget liv, så føler du ikke, at du har alle midlerne, så må du betale lige præcis det du kan – uanset alder, status og midler. (Og du behøver ikke have dårlig samvittighed – for jeg mener det rent faktisk 100%).
Skriv eller ring til mig og forklar din situation, så finder vi en løsning.

Hej, jeg hedder Adam.

Previous slide
Next slide

“Jeg vil næsten være så fri at skrive, at du har ændret mit liv…Du bandt brikkerne sammen, som mørtel mellem mursten og formåede at give mig et håb om, at der er intet der er umuligt og at ting kan ændres.
Jeg bruger det dagligt og ser det har en effekt. Det er så enkelt at gøre noget ved, og ændre, tingene. Blot ved at være bevidst om hvordan.”

Yvonne Broby Madsen – Industrilaborant
Novo Nordisk A/S

Jeg ved, at du har noget specielt

Det ved jeg fordi jeg i over 12 år har undervist, trænet og hjulpet mennesker som dig, til at nå de ønsker de har for dem selv – igennem deres egen evne til at ændre sig.

Jeg tror nemlig på, at alle mennesker er skabt til, at leve et glædesfyldt liv i tråd med deres inderste værdier, uden at skulle lægge låg på sig selv og gøre det “man gør”.

Min baggrund er min motivation

Jeg har haft en karriere med fuld drøn på hvor jeg udviklede tinnitus, negative tankemønstre og mistede livsglæden. Jeg havde gjort alt det “man” skulle gøre for at “leve et godt liv”, men med en tiltagende følelse af, at jeg ”burde da kunne være mere glad” end jeg var – og hvem er jeg egentlig inderst inde? Jeg måtte derfor stå ved mig selv og turde dykke ned i en intens udforskning af hvad der skal til for at få styr på både krop og sind og tackle hverdagens udfordringer. Jeg fandt frem til, at det handler om at være tro mod sig selv…

Korte fakta

  • Undervist mennesker i personlig og faglig udvikling siden 2003
  • Specialiseret i psykisk trivsel, arbejdsglæde & personlig vækst
  • Har i 10 år arbejdet som kropsterapeut & kampkunstinstruktør
  • Uddannet sergent fra Den Kongelige Livgarde
  • Haft egen virksomhed siden 2008
  • Uddannet maskin-ingeniør fra DTU med speciale i produktudvikling
  • Har i +7 år arbejdet med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte & ledige
  • Dyrker vinterbadning, yoga, mountainbiking og elsker kaffe med Baileys
  • Opvokset i Sorø & har spillet klassisk klaver i 6 år

Er du klar til at finde ind til dig selv?