Kontakt

Kontakt os nu

Skriv til os eller kom forbi - vi giver kaffe.

Brug gerne den kontaktform, der passer dig bedst. Vi tjekker dem allesammen og svarer altid personligt tilbage. 

Mød os

Vores medarbejdere

Eva Christiansen

Socialfaglig konsulent, mentor og StayTrue ambassadør

Den bedste forandring, når man skal håndtere svære udfordringer i livet, opstår via ærlige relationer mellem mennesker. Jeg arbejder med menneskets værdighed i centrum for at skabe trivsel. Når man mødes som et ansvarligt individ – er det nemmere at skabe udvikling i eget liv.

Lena Miller

Socialfaglig konsulent, mentor og StayTrue ambassadør

Forandring starter med en selv – og med en støttende og rummelig tilgang, kan man blive bevidst om årsagerne til ens mistrivsel og begynde at ændre sine vaner. Når vi bliver set som ligeværdige individer, forstærkes selvværdet – og troen på at vi kan bidrage som dem vi er.

Stina Kristensen

Socialfaglig konsulent, mentor og StayTrue ambassadør

Alle mennesker har noget værdifuldt at bidrage med til samfundet. Som mentor støtter jeg den enkelte i at afdække deres potentiale – og se hvordan det bedst kommer til udfoldelse. Når mennesker i en tryg dialog udfordres til at tage stilling, kan selvbevidstheden øges.

Adam Advaith

Indehaver, mentor, socialfaglig konsulent og StayTrue ambassadør

Mange mennesker har oplevet, at de ikke er blevet set som den de er, men har skullet passe ind i en kasse, de ikke naturligt ville kunne fungere i. Jeg arbejder for at få det menneskelige frem – med værdighed og respekt for den enkeltes unikke behov, så de kan indgå i et ligeværdigt samarbejde.