Om os

Hvorfor vælge os

Mentorteamet hos StayTrue

StayTrue består af grundlægger Adam Advaith samt et dedikeret team af empatiske, betænksomme og anerkendende mentorer. Vi er alle autentiske i dét, vi gør, og vores arbejde er baseret på et etisk kodeks, hvor vi aldrig går på kompromis med måden, vi behandler hinanden på. Hos StayTrue er medarbejdertrivsel lige så vigtigt som borgernes trivsel.

Nøgleord, der kendetegner vores medarbejdere:

  • Hjertevarme
  • Værdighed
  • Medinddragelse 
  • Tålmodighed

Vi undergår løbende højt kvalificeret supervision samt faglig og personlig udvikling – og så er vi altid nysgerrige på, hvordan vi spiller hinanden gode i hverdagen. Vi tror på, at et arbejde skal være meningsfuldt, lærerigt og udviklende – og at intensiteten af arbejdsopgaverne løbende skal tilpasses den enkelte medarbejders ressourcer og ståsted i livet. Vi er mennesker, ikke robotter.

Mød os

Vores medarbejdere

Eva Christiansen

Socialfaglig konsulent, mentor og StayTrue ambassadør

Den bedste forandring, når man skal håndtere svære udfordringer i livet, opstår via ærlige relationer mellem mennesker. Jeg arbejder med menneskets værdighed i centrum for at skabe trivsel. Når man mødes som et ansvarligt individ – er det nemmere at skabe udvikling i eget liv.

Lena Miller

Socialfaglig konsulent, mentor og StayTrue ambassadør

Forandring starter med en selv – og med en støttende og rummelig tilgang, kan man blive bevidst om årsagerne til ens mistrivsel og begynde at ændre sine vaner. Når vi bliver set som ligeværdige individer, forstærkes selvværdet – og troen på at vi kan bidrage som dem vi er.

Stina Kristensen

Socialfaglig konsulent, mentor og StayTrue ambassadør

Alle mennesker har noget værdifuldt at bidrage med til samfundet. Som mentor støtter jeg den enkelte i at afdække deres potentiale – og se hvordan det bedst kommer til udfoldelse. Når mennesker i en tryg dialog udfordres til at tage stilling, kan selvbevidstheden øges.

Adam Advaith

Indehaver, mentor, socialfaglig konsulent og StayTrue ambassadør

Mange mennesker har oplevet, at de ikke er blevet set som den de er, men har skullet passe ind i en kasse, de ikke naturligt ville kunne fungere i. Jeg arbejder for at få det menneskelige frem – med værdighed og respekt for den enkeltes unikke behov, så de kan indgå i et ligeværdigt samarbejde.

Hent en printvenlig folder & læs mere

Hvorfor vælge os

Vores arbejde er baseret på et etisk kodeks

Vi tror på, at alle mennesker er unikke, suveræne individer
– og at den største udvikling sker gennem:

  • Tillid 
  • Værdighed 
  • Respektfuld dialog