I denne episode møder vi Christina Hernvig, der midt i karrieren kunne mærke en længsel efter at opleve andre sider af livet. I mange år havde hun “været oppe i sit hoved”, og hendes nysgerrighed efter, hvad livet også kunne indeholde, begyndte at trænge sig på.

Hun savnede at kunne mærke sin krop bedre og følte sig samtidig understimuleret på andre intelligenser ud over den mentale. Desuden begyndte spørgsmål om den spirituelle del af livet at boble frem. Hvem er jeg egentlig, og hvorfor er jeg her? Hvad er meningsfyldt for mig, og hvordan kan jeg bidrage?

Christina sagde derfor sit ellers spændende job op og rejste til Indien, hvor en helt ny verden af muligheder og måder at anskue livet på blev åbenbaret. Gennem bl.a. yogatræning og meditation fik hun løsnet op for gamle spændinger og begyndte at udforske nogle – for hende – mere meningsfulde veje i livet.

Det førte bl.a. til, at hun efter sin hjemvenden til Danmark i mange år underviste i og delte ud af sin store indsigt og praktiske erfaring med yogaen direkte hentet fra dens hjemland. Hun har bl.a. drevet sit eget yogastudie, Flex Yoga, i København i flere år og har desuden haft adskillige private lektioner og støttende samtaler med mennesker, der er nysgerrige på sig selv.

Lyt med og få inspiration til, hvordan du kan følge din egen fornemmelse for, hvad der er rigtigt og meningsfuldt for dig. Hør om vigtigheden af at lytte til dit hjerte og være nysgerrig på dig selv. Du får også forslag til, hvordan du kan arbejde med din egen nysgerrighed og stille gode spørgsmål, som gavner din indre vækst, samt motivation til at tage de første skridt – i tillid frem for frygt – mod at skabe forandring i dit liv. Du kan finde Christina på hendes Facebook side: www.facebook.com/Christina-Hernvig-78576720455/

En stor tak til min gæst i denne episode for at ville dele og tusind tak til dig, der lytter med.

DET FORUNDERLIGE: “Yoga? Det er da alt for mærkeligt.”, vrid karkluden med følelser, kroppen som læremester, ren download, når mandigheden bliver sansende, du dør jo når du træder ud af flyveren, skift dine briller, utro med vennerne, “jeg har en krop!”, let låget på dig selv, hagl på ruden, forhandle sig selv helt væk.

SPILLETID: 1 time 40 minutter 34 sekunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *