Alun Biggart - Alun.dkI denne episode møder vi Alun Biggart, der til daglig driver virksomheden Alun.dk, der sælger forskellige produkter inden for sundhed, træning og kost, som fx barfodsskoene FiveFingers, Raw Bite snacks og meget mere. Alun har skabt dette univers til alle, der gerne vil være sundere, lykkeligere og fyldt med god energi.

Alun har oplevet tidligere i sit liv, at skabe sin første – meget sucessfulde virksomhed – med proteinprodukterne Maxim og finde ud af han ikke længere kunne stå inde for produkternes indholdsstoffer. Derudover oplevede han, på trods af han trænede og spiste sundt, at han ofte døjede med træthed, sygdom og influenza hver vinter.
Alun fandt ud af, at det handlede om den stressede hverdag vi har skabt for os selv og at en løsning var at søge mere tilbage til det naturlige – både fysisk ift. træning og kost, samt hvordan vi går til hverdagen, hvordan vi tænker og vælger vores fokus.

Alun.dk blev derfor skabt i et ønske om at udbrede denne nye erkendelse til så mange som muligt – og gøre viden om sundhed mere simpel og let tilgængelig. Det handler om at lytte til sin krops signaler og se på hvad vi naturligt er skabt til. Og samtidig gå efter det, som nærer dig og de ting og tilstande, som indeholder livskraft og energi.

Hør med i et interessant interview og samtale hvor Alun kommer ind på hvordan man kan prioritere sine værdier, holde mentalt fokus på det der nærer og gør godt i hverdagen, samt at turde lytte til sin egen intuition.

En stor tak til min gæst i denne episode for at ville dele og tusind tak til dig, der lytter med.

DET FORUNDERLIGE: 8 gode timer om natten, du er ikke sund bare fordi du underviser i det, Danmark er som himlen uden bjerge, børn får ikke lov at drømme, når pensionistens sidste 30 år er gået tabt, idiot når du skifter karriere, forvirrede mennesker, børn lærer os om tilgivelse og nærvær, prøv at dele værelse med en myg, livet er spændende.

SPILLETID: 56 minutter 47 sekunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *