#3: OM MOTIVATION & AT LEVE EFTER EGNE VÆRDIER

alan mencke motivationI dette afsnit af Det Forunderlige Hjørne møder vi Alan Mencke, som i dag lever af sin passion – kinesisk kampkunst af navnet Wing Chun – og dagligt arbejder med at motivere andre med sit valg om at holde et fokus på det, der gør andre mennesker og ham selv glad.

Alan fortæller om hvordan man kan finde motivationen i sin dagligdag med øget mental og fysisk sundhed og hvor han selv finder drivkraften frem til at holde både krop og sind i form.
Alan har ikke altid gjort det, som var det rette for ham, men har været præget af andres ønsker og holdninger til valg af karriere og hvad det vil sige, at leve et normalt liv.
Vi taler om hvad Wing Chun er for noget, hvad træning af kampkunst kan gøre for din krop, din mentale sundhed og hvordan det gør dig mere nærværende, fokuseret og bedre til at finde overskuddet og glæden til daglig.

Du får en helt konkret åndedrætsteknik og måde at komme tilstede på, samt praktiske råd til at finde selvmotivationen frem.

Du kan læse mere om Practical Wing Chun på practicalwingchun.dk og finde træningstider m.m. hvor du kan møde Alan.

En stor tak til min gæst i denne episode for at ville dele ud af sin erfaring og tusind tak til dig, der lytter med.

DET FORUNDERLIGE: Om at tage soveposen med på jobbet og sove i baglokalet, samt hvad Bruce Lee og vand har med trivsel og sundhed at gøre.

SPILLETID: 1 time 18 minutter 44 sekunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

StarTrek
Pas på din personlige integritet på jobbet
arbejdsglæde trivsel stress
Artikel: Vær tro mod dig selv på jobbet
Selvudvikling, plante vækst
Insistér på din personlige trivsel

Tags