Fokus

#22: AT TRIVES I EN MODERNE HVERDAG

I denne episode møder vi Alun Biggart, der til daglig driver virksomheden alun.dk og gør noget særligt ud af at turde stole på sine egne fornemmelser og holde fokus på det, der er vigtigst. Alun fortæller om vigtigheden af, at prioritere sin tid og valg, samt bruge energi på det der nærer os, samt styrker livskraften og det vi gerne vil opleve. Når vi gerne vil gøre os fri af træthed og lav energi, så handler det om at vende tilbage til det simple og naturlige ved at være menneske.

#1: MIN FØRSTE GANG

I dette afsnit af Det Forunderlige Hjørne starter jeg hele talkshowet op og giver dig et indblik i tankerne bag showet, hvordan du kan være med og bryder allerede nu med normerne.
Jeg sætter fokus på simple og konkrete tankemåder, som kan støtte dig i at huske de positive ting i hverdagen og hvordan udfordringerne ikke får lov at styre.
Hør hvorfor du skal handle i Netto, om at passe på hullerne i vejen, at vågne til et kæmpe smil, samt kærestens pudselanker der troner på sofabordet. Det handler om at gøre hvad du kan for at have det godt, hvor du er, i dit liv…