ALTSÅ, HVAD F….. ER DET DU LAVER LILLE DU?

You_Found_Me small

Du halser rundt og vælter dig i arbejdsopgaver. Du giver dig ikke tid til at spise frokost – den ryger ned på 5 minutter, mens du tjekker din Facebook på telefonen. Når du har en pause eller er ude for at få lidt luft (fordi du er irriteret over tingene går for langsomt) så taler du med de andre om det du lige er gået væk fra. Du har eksem og uren hud og problemer med maven.
Du har ondt i lænden og beklager dig ofte over, at du har ondt i hovedet. Du spiser hovedpinepiller for at dulme nervøsiteten og du kigger væk når du taler med mig, eller afbryder for at få din egen mening igennem…

Du BLÆSER mig omkuld !

HEY ! – kære dig – dig som altid har fulgt mig… jeg har kendt dig siden jeg blev født – jeg holder af dig, du er min aller næreste relation, men alligevel glemmer du nogen gange er det er sådan…Jeg elsker din humor, dine lidt forkvaklede udtryk og at du faktisk siger tingene nogen gange, helt uden at tænke over det ! – Du får mig til at grine når jeg selv er lidt ved siden af mig selv.
Dit smil får mig til at finde ro og en tillid til, at jeg er god nok fordi jeg er mig…uden at skulle gøre noget for at opnå din billigelse.

Du sagde til mig engang, at uanset hvad jeg havde med mig og hvad jeg har gjort, ikke gjort, føler skidt om mig selv og meget andet – så ville jeg aldrig kunne skræmme dig væk…
Jeg hørte hvad du sagde, men forstod det ikke helt ned i grundkernen.
Jeg var usikker på mig selv og kunne ikke taget det ind.

Over tid, har det holdt stik – med dig kan jeg være præcis som jeg er…uden at du dømmer mig.

TAK !

Jeg vil gerne kunne gengælde den omsorg nu hvor jeg kan se, at du også er kommet lidt ud på et sidespor og jagter falsk lykke…Den du tror er uden for dig selv, som egentlig kommer af hvis du bare er i kontakt med dit indre…det sted i dig, hvor du kan hvile og ved, at det sted kan ingen røre…
Når du ikke er bange for at blive dømt af omgivelserne for dine holdninger, så er du sand mod dig selv og DER ligger den uoverskyggelige sande glæde..

Hvis du kan høre mig – kære dig – som er inden i mig…
…så vil jeg bare fortælle dig, at du er god nok…du er elsket og holdt af bare fordi du er dig!

Jeg ved jeg ofte mister dig, men jeg ved også at du vil finde mig igen…jeg er der når du er klar…!

“En kærlighederklæring til alliancen mellem mit EGO og mit sande jeg”

Hvad er forskellen på den egentlig jeg er og mit EGO? Hvorfor er jeg negativ, irriteret og vred? Og hvorfor har jeg svært ved at træffe de rette valg?

Vi har alle en del af os, som vi glemmer med jævne mellemrum…den del af os, som er uafhængig af andre og omgivelsernes krav og forventninger og pligter. Dit EGO er blot en konstruktion af alt det du har lært gennem livet – dine forældres holdninger og meninger, skolens normer, dine venners handlinger, samfundets værdier og krav til dig. Og gennem tiden har du måske fjernet dig fra dit sande jeg – du har måske glemt humoren, letheden og glæden?

Måske har du glemt, at du inderst inde er fri, kreativ, humorfyldt, let, engageret, entusiastisk, fuld af følelser og tanker om de store og små ting i livet…Måske har du glemt, at du inderst inde godt ved, at du ikke bliver oprigtigt og vedvarende glad af at tjene mange penge, have en fed bil, et stort hus eller den “perfekte” partner. At selv den mindste blomst der titter frem i skoven, bålet der brænder sagte i din brændeovn, sommerfuglen der flagrer yndefuldt forbi dig en varm sommerdag – alle er bitte små øjeblikke af intenst nærvær, som er utrolig smukke og livsbekræftigende….Du skal bare vælge at ville se det sådan. Du skal vælge hvilket fokus du vil have på dit liv…

Livet er altid et valg i alle situationer – og en handling af at give slip…at give slip på de overbevisninger andre har påtvunget dig…alt det, som egentlig ikke er den du er.

Dit EGO skal du bruge til at være i livet – til at handle, gøre, udøve…så du kan ikke undvære din personlighed – men se dit EGO som en hest der er vild og kraftfuld…dit ansvar, som rytteren, er at tøje hesten, at ride den uden at hesten løber løbsk…Så du kan være den du har det største ønske om at være og bruge det du har lært, aktivt og gavnende for at skabe det liv du drømmer om 🙂

Det første er også, at se du har nogle ting med dig, som ikke helt er dig, som kommer af din fortid og så indse, at du har en del af dig, som altid ved hvad der er det rette…
Den del, som godt ved hvad der er rigtigt for en. Og den del der kender de etiske rette valg i alle situationer. 
Det sjove er, at selvom vi godt ved hvad essensen af vores udfordringer er, både personligt, relationer, samfund, verden, så tør vi ikke rigtig adressere det. 
Det er som om at der sidder en kæmpe stor og fed lyserød elefant mellem os men der er ingen (jo enkelte gør og tør) der snakker om den.
EGO’et spænder ben via frygt, bekymringer og angst for det uvisse.

Tør du erkende hvad der er din løsning på de udfordringer du står i?

Ofte er det erkendelsen og de deraf følgende konsekvenser der gør, at vi ikke rykker på det. 

Jeg udfordrer den del i mig, der ikke tør møde sig selv !

Stay True 🙂

– Martin Kirkevang

Tagged with →  
Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *