SKAB ET SUNDT PSYKISK ARBJEDSMILJØ “Sådan kommunikerer i”

Et halv- eller heldagskursus med effektive teknikker

…som kan læres og medvirke til at sygemeldinger og mistrivsel ikke skal gå udover arbejdsglæden og bundlinjen. Tilfredse medarbejdere gør det bare bedre – men det kræver et sundt psykisk arbejdsmiljø.

I hverdagens travlhed kan vi nemt se os blinde på det, der ikke fungerer. Vi glemmer at stoppe op og kan blande private reaktionsmønstre ind i et arbejdsforum hvor vi ellers skal være professionelle.
Usagte forventninger og hensynsbetændelse kan også flytte fokus fra kerneopgaven med frustrationer blandt medarbejderne som konsekvens.

Med kurset ”Sundt Psykisk Arbejdsmiljø” får i:

 • Opskriften på et sundt psykisk arbejdsmiljø
 • Viden om hvad der skaber mistrivsel
 • Øvet det grundlæggende adfærdsbarometer
 • Lært de 7 kommunikationstrin
 • Konkrete eksempler fra arbejdslivet
 • Træning i at tackle de 4 persontyper
 • Strikkeopskrift til effektiv kommunikation

Det handler ikke om det du siger, men måden du gør det på. Mange af os går desværre galt i byen, fordi vi kommer til at lade de private og professionelle grænser flyde sammen. Og det kan fjerne tæppet under selv den bedst friserede virksomhedskultur…

Vi er forskellige, men skal respektere hinanden.

I vil derfor træne at styrke den gode tone i en hektisk hverdag og opnå viden om hvordan man går til hinanden og skaber plads til både tillid, fleksibilitet, engagement og motivationen til at løfte i flok.

Forestil dig, at i med dette kursus kan:

 • Se den professionelle rolle i et fornyet perspektiv
 • Undgå drænende konflikter og ophobet stress
 • Få et fælles sprog og starte en positiv proces
 • Styrke jeres nuværende værktøjskasse
 • Blive bedre til at samarbejde
 • Gå forrest med sunde og glade sind

Vær med til at sætte den gode tone og gå både tilfreds til og fra dit arbejde – det kræver en indsats, men er det hele værd…for dig og dine nære relationer, kolleger og for den virksomhed du er en del af og bidrager til…

Andre kurser

Praktisk

Varighed:
3 timers workshop
6-7 timers heldagskursus
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Send en forespørgsel

"*" indikerer påkrævede felter

Målgruppe & antal

Kurset henvender sig til alle der ønsker et sundt psykisk arbejdsmiljø, samt at få styrket det gode kollegaskab, kommunikationen og at undgå konflikter ved at kende de 4 besværlige persontyper – så vi kan holde fokus på den professionelle rolle. Det er særligt godt til at udvikle samarbejde og trivsel i hele personalegrupper og internt i teamsamarbejde, samt som ledelsesværktøj. Typiske eksempler er virksomheder, kommuner, skoler & institutioner, med teams på fx 4-8 personer, personalegrupper og afdelinger fra ca. 8-35 personer.

Afholdelse & sted

Kurset kan afholdes i hele Danmark og fakturering er ex moms og transport fra Sjælland. Typisk bruger mine kunder det som et led i en personaledag eller som alternativ til et personalemøde, teamudviklingsweekend, ledermøder på konferencehoteller – og ofte som formiddag, eftermiddag, aften eller heldagsindlæg. Det kan afholdes alle hverdage, aftener og weekender efter nærmere aftale.

Varighed & materiale

3 timers workshop inklusiv inspirationsmateriale og konkret effektiv kommunikationsguide tilsendt efter kurset, samt gratis effektsikring og sparring pr. tlf. efter kurset. – eller – 6 timers kursus (- frokost) inklusiv inspirationsmateriale og konkret effektiv kommunikationsguide tilsendt efter kurset, guide, samt gratis effektsikring og sparring pr. tlf. efter kurset

Lokaler & udstyr

Kurset kan afholdes i hele Danmark og fakturering er ex moms og transport fra Sjælland. Typisk bruger mine kunder det som et led i en personaledag eller som alternativ til et personalemøde, teamudviklingsweekend, ledermøder på konferencehoteller – og ofte som formiddag, eftermiddag, aften eller heldagsindlæg. Det kan afholdes alle hverdage, aftener og weekender efter nærmere aftale.

Underviser:

Adam Advaith brænder for menneskelig trivsel. Han har på egen krop rusket i fundamentet og erfaret hvilke processer og redskaber, der rent faktisk virker og skaber målbare resultater, når man ønsker at skabe forandring og tackle hverdagens udfordringer. I mere end 12 år har han praktiseret meditation, kinesisk kampkunst, kropsterapi og mental udvikling – og har skabt sig en unik hands-on kompetence med konkret og anvendelig stresshåndtering. Adam driver konsulentvirksomheden StayTrue og er tidligere bl.a. uddannet sergent fra den Kongelige Livgarde, samt maskiningeniør og har flere års erfaring med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte unge.

Interesseret?

Send en mail og hør mere om hvordan netop dit kursus kan udformes & målrettes
Eller ring på tlf. +45 40 40 65 26