Skab et Sundt Psykisk Arbejdsmiljø:

Sådan kommunikerer i !

Dårligt arbejdsmiljø skaber sygemeldinger og mistrivsel og går udover arbejdsglæden og bundlinjen. Tilfredse medarbejdere gør det bare bedre – men det kræver et sundt psykisk arbejdsmiljø at holde bolden kørende, så samarbejdet og kerneopgaverne løses optimalt.
Det handler om at forstå og udnytte forskellighederne, samt at sikre vi som kollegaer ved hvordan konflikterne og modarbejdet kan undgås.

Formål

At styrke et sundt psykisk arbejdsmiljø og lære medarbejderne at bevare den gode tone i en hektisk hverdag og opnå viden om hvordan man går til hinanden og skaber plads til både tillid, fleksibilitet, engagement og motivationen til at løfte i flok.

Indhold

Spækket med konkrete eksempler fra hverdagens arbejdsliv, udfordres i positivt til at tænke over hvordan i kan optimere kommunikationen med hinanden. Med forskellige mennesker, perspektiver og behov, bevæger i jer gennem teori og hands-on erfaring med at bevare den professionelle rolle, hvordan vi påvirker hinanden, samt hvilken type kommunikation og omgangstone der fordrer et sundt psykisk arbejdsmiljø – til glæde og gavn for alle.

Udbytte

  • Kend opskriften på et sundt psykisk arbejdsmiljø
  • Få viden om hvad der skaber mistrivsel
  • Lær det grundlæggende adfærdsbarometer
  • Træn de 7 kommunikationstrin
  • Hør konkrete eksempler fra arbejdslivet
  • Skab indblik i de 4 persontyper & hvordan de tackles
  • Få en strikkeopskrift til effektiv kommunikation

PFA Pension siger

“Tak for et virkeligt godt foredrag. Godt skruet sammen, fængslende fortalt, med masser af god energi, og en meget personlig historie underbygget med fakta.
Spændende og meget inspirerende at høre! Tak fordi du tog imod udfordringen hos os – jeg var rigtig glad for resultatet og fik mange positive tilkendegivelser fra projektlederne.
Dorthe Thøgersen, Leder af IT Projektled. Kompetencecenter, PFA Pension

Inspirationsforedrag

Praktisk

Varighed:
3 timers workshop
6-7 timers heldagskursus
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Hent et printvenligt eksemplar inkl. program! (.pdf-format)

Send en forespørgsel

"*" indikerer påkrævede felter

Galaksen Vejle foredrag anbefaling Stay True Kirkevang

Vi har haft en helt fantastisk dag sammen med Adam Advaitg med et foredrag om trivsel, samarbejde og kommunikation.

Efter at have været 4 selvstændige huse, var vi blevet lagt sammen til en stor institution, der på sigt skulle opleve et fællesskab og agere som een enhed. 

Adam havde gjort sit forarbejde godt og vidste, hvad det var vi ønskede. Vi fik så meget brugbart og konstruktivt med fra Adam, at samtlige personale følte sig løftet og fyldt med ny energi til opgaverne og udfordringerne fremover.

Adam var meget inspirerende og havde en utrolig respektfuld tilgang, som smittede af på alle deltagere. Han fyldte hele personaledagen med god energi, og lærte os helt konkret, at gøre noget ved tingene, hvordan vi ændrer adfærd som individer og som teams, samt at få det bedste ud af det, der ikke kan forandres. Vi forstod hvorfor vi alle har et ansvar for det fælles bedste og meget meget mere, der har bidraget til et sundt psykisk arbejdsmiljø.

Stadigvæk i dag, et år efter, kan man høre rundt omkring hos personalet: ”Husk vores sms-mantra”, og andre referencer fra kursusdagen. Jeg kan varmt anbefale Martin til andre som vil have fornyet inspiration til en hverdag med øget trivsel og samarbejde.

Inger Kretzschmar Seligmann, pædagogisk leder
Galaksen/Stjerneskuddet, Vejle