Når Jobbet Giver Mening:

Bring de naturlige talenter i spil !

Der er en grund til at vi gør det vi gør…Men ofte glemmer vi hvad det egentlig er, der holder os i gang og skaber mening og glæde i hverdagen. Med travlhed og krav, falder fokus derfor også nemt på det der går skidt, frem for det der går godt…
Og det går ud over samarbejdet og trivslen og skaber både bøvl og konflikter, som dræner selv den bedste kollega og leder.

Formål

At løfte energien og forny det positive fokus i hverdagen på jobbet og undgå at sidde fast i det der ikke virker. At minde deltagerne om, at alle har et personligt medansvar for at tage udgangspunkt i det der virker, holde fokus på hinandens styrker og huske, at alle er lige vigtige, uanset hvilken rolle man har.

Indhold

Humoristisk og relevant gennemgang af de ting der modvirker det gode samarbejde og hvordan man ser gennem ens eget verdensbillede og husker at sætte sig ind i modpartens sted. Forklaring af underbevidsthedens funktion og hvordan vi ubevidst modarbejder hinanden, samt hvilket fokus der kan løsne den negative energi. Konkrete eksempler og letforståelig teori, så det nemt kan relateres og omsættes i dagligdagens arbejdsliv.

Udbytte

  • Få motivation til at kende dine naturlige talenter
  • Fornyet mening og glæde i jobbet
  • Forståelse af din egen og kollegernes værdi
  • Øget accept af omgivelsernes ståhej
  • Styrket samarbejdsånd og gensidig forståelse
  • Metoder til at ændre negativ adfærd
  • Positiv energi og fokus på det der er vigtigst

Allerød Kommune siger

“Tak for et super inspirerende og givende oplæg i vores institution på en udbytterig personaledag. Dit engagement og ærlighed ramte alle medarbejdere og vi kan genkende os i de historier du fortalte.

Flere af medarbejderne er kommet til mig efterfølgende og vi har fået en god snak. Jeg er utrolig glad for at jeg, via din store viden, indsigt og måde at formidle på, sammen med resten af personalet har fået mulighed for, at få indsigt i hvorfor vi handler som vi gør og fået redskaber til at ændre det.

Det du fortalte, formåede du til fulde at formidle simpelt og ligetil, så det kan integreres i dagligdagens oplevelser – både på jobbet og privat. Pga. dit oplæg har vi i institutionen fået en større forståelse for hinanden, et bedre samarbejde, samt større åbenhed og tillid.

Vi gik alle hjem efter vores arrangement med dig – fuld af energi – og vi glæder os allerede til en opfølgning.”

Bente Andersen, ledende pædagog
Institution, Allerød Kommune

 

Inspirationsforedrag

Praktisk

Varighed 60-90 minutter
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Send en forespørgsel

"*" indikerer påkrævede felter

En institution i Vejle siger

Galaksen Vejle foredrag anbefaling Stay True Kirkevang

Vi har haft en helt fantastisk dag sammen med Martin Kirkevang med et foredrag om trivsel, samarbejde og kommunikation.

Efter at have været 4 selvstændige huse, var vi blevet lagt sammen til en stor institution, der på sigt skulle opleve et fællesskab og agere som een enhed. 

Martin havde gjort sit forarbejde godt og vidste, hvad det var vi ønskede. Vi fik så meget brugbart og konstruktivt med fra Martin, at samtlige personale følte sig løftet og fyldt med ny energi til opgaverne og udfordringerne fremover.

Martin var meget inspirerende og havde en utrolig respektfuld tilgang, som smittede af på alle deltagere. Han fyldte hele personaledagen med god energi, og lærte os helt konkret, at gøre noget ved tingene, hvordan vi ændrer adfærd som individer og som teams, samt at få det bedste ud af det, der ikke kan forandres. Vi forstod hvorfor vi alle har et ansvar for det fælles bedste og meget meget mere, der har bidraget til et sundt psykisk arbejdsmiljø.

Stadigvæk i dag, et år efter, kan man høre rundt omkring hos personalet: ”Husk vores sms-mantra”, og andre referencer fra kursusdagen. Jeg kan varmt anbefale Martin til andre som vil have fornyet inspiration til en hverdag med øget trivsel og samarbejde.

Inger Kretzschmar Seligmann, pædagogisk leder
Galaksen/Stjerneskuddet, Vejle