*Vær Den Du Er* 5 trin til øget energi & livsglæde

ET PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB…
For dig der ønsker positive forandringer i dit liv !

Det handler om at gøre det du gerne vil – at vide hvem du er og hvor du skal hen, så du nemt kan fastholde humoren, letheden og glæden i livet.
Undgå at dit humør bliver styret af dine omgivelser, bekymringer, negative tanker og fortidens oplevelser.

Er du også klar til at få mere ud af livet?

“Jeg føler ikke længere, at jeg bliver kvalt i arbejdsopgaver, men kan se hvilken sti jeg skal følge!
Du har givet inspiration til at gå efter det vigtigste – både på jobbet og privat.”
– Sanne von Eyben, Novo Nordisk A/S

Lær de kritiske trin til at opnå dine ønsker, ved at:

Fokusere på de vigtigste ting, der reelt afgør om du rykker dig, så du kan bruge din tid på det, som gør dig glad og styrker dit naturlige overskud og giver dig energi.

Give slip på gamle vaner, som forhindrer dig i, at tænke i nye baner, så du kan give plads til dine sande behov og ikke glemmer dig selv i en hektisk hverdag.

Få klarhed over hvilken retning der er den rette for dig, med indsigt i nogle essentielle teknikker, som kun få har lært at bruge, men som du nu også kan få glæde af.

Forstå den egentlige sammenhæng mellem krop og sind, så du ikke længere behøver blive styret af indre uro, negative tanker, bekymringer eller manglende energi.

Finde modet til forandring og mærke din egen gnist, så du bliver bedre til at mærke dine grænser, gøre op med besværlige konflikter, blive fri af tanker og hvile mere i dig selv.

Du får skabt overblik & mere ro i dit liv, så du tydeligt kan se hvad du skal gøre for at opnå dine ønsker og navigere i et omskifteligt liv.

Du kan bruge det direkte i din hverdag, ved at træne på 4 kursusdage, 3 coachingsessioner, sparring i hele forløbet, arbejdsmappe og konkrete hjemmeopgaver.

Det løser dine udfordringer ved, at du lærer at tackle dem neutralt og uden at du bliver styret af gamle reaktioner og svære følelser.

Du lærer at bryde dine gamle vaner med lethed, finde meningen og turde gøre det, som gør dig oprigtigt glad – uden at lade andres meninger og agendaer påvirke dig.

Du lærer at pille de falske lag af løget og definere den optimale version af dig selv, så undgår at ende med endnu flere bekymringer, frustrationer og tungsind.

Du vil kunne mestre dit sind og følelser, så du forstår de udfordringer du har og ved hvordan du selv ændrer tingene, så du kan mærke at du er værdsat, som den du er.

Lyder det godt? - og er du klar til forandring?

Det hurtige overblik:

*Vær Den Du Er – 5 trin til øget livsglæde*

MATERIALER

På kursusdagene vil du få udleveret komplet arbejdsmappe, guidede meditations-cd’er, inspirerende DVD og 2 virkelig gode bøger, hjemmeopgaver, lydfiler & refleksionsskemaer

FORPLEJNING

Du vil få en lækker og let forplejning i form af ØKO-snacks (frugt, nødder, div. helsekost-mix), urte-the og koldt vand. Frokost bedes du selv medbringe. Der er mulighed for opbevaring i køleskab

TRANSPORT

Du skal være i nogle skønne lyse lokaler kun 3 min. gang fra Nørreport station. Der er et væld af parkeringspladser og alle offentlige midler dertil, såsom bus, metro, Intercity og S-tog

‘Vær Den Du Er’ er for dig der oplever:

stjerne-lilleEr det svært at bevare roen og ikke lade omgivelserne påvirke dig?

stjerne-lilleBekymrer du dig om hvad andre tænker om dig?

stjerne-lilleEr der følelser du har svært ved at acceptere?

stjerne-lilleMangler du troen på, at det nok skal gå?

stjerne-lilleØnsker du bare mere glæde, selvværd og ro i hverdagen?

Vil du gerne give slip på det der hæmmer dig – og (gen)finde dit naturlige flow…?

Tag med på kurset! – “Vær Den Du Er – 5 trin til øget livsglæde”

Hør min historie og hvordan disse teknikker bragte mig tilbage på sporet – og hjalp mig til at fastholde den indre ro og balance.

– Ligesom de kan gøre det for dig!

Kan du mærke, at du er klar til noget nyt & bedre?

Previous slide
Next slide

“Jeg mødte Adam på et kritisk tidspunkt i mit liv.
Sjældent har jeg mødt et menneske, som gennem sit nærvær og rolige tilgang til alt hvad han formidler, har formået at give mig en viden og en teknik, som jeg fortsat gør brug af hver eneste dag.
Jeg kan på det varmeste anbefale Adam Advaith.”

Susan Christensen – Master Coach & Karriererådgiver
SSC Karriererådgivning

Jeg ved, at du har noget specielt

Det ved jeg fordi jeg i over 12 år har undervist, trænet og hjulpet mennesker som dig, til at nå de ønsker de har for dem selv – igennem deres egen evne til at ændre sig.

Jeg tror nemlig på, at alle mennesker er helt unikke og skabt til, at leve et glædesfyldt liv i tråd med deres inderste værdier, uden at skulle lægge låg på sig selv og gøre det “man gør”.

Min baggrund er min motivation

Jeg har haft en karriere med fuld drøn på hvor jeg udviklede tinnitus, fordøjelsesproblemer og negative tankemønstre. Jeg havde gjort alt det “man” skulle gøre for at “leve et godt liv”, men med en tiltagende følelse af, at jeg ”burde da kunne være mere glad” end jeg var – og hvem er jeg egentlig inderst inde – dykkede jeg ned i en intens udforskning af hvad der skal til for at få styr på både krop og sind og tackle hverdagens udfordringer.

Korte fakta

  • Undervist mennesker i personlig og faglig udvikling siden 2003
  • Specialiseret i psykisk trivsel, arbejdsglæde & personlig vækst
  • Har i 10 år arbejdet som kropsterapeut & kampkunstinstruktør
  • Uddannet sergent fra Den Kongelige Livgarde
  • Haft egen virksomhed siden 2008
  • Uddannet maskin-ingeniør fra DTU med speciale i produktudvikling
  • Har i 5 år arbejdet med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte unge
  • Dyrker vinterbadning, yoga, Mountainbiking og elsker kaffe med Baileys
  • Opvokset i Sorø & har spillet klassisk klaver i 6 år

Er du klar til at tilmelde dig & vil se kalenderen?