Foredrag med mening & glæde

“Man kan godt ændre vaner, ved at tænke i helt andre baner”

“Jeg føler ikke længere, at jeg bliver kvalt i arbejdsopgaver, men kan se hvilken sti jeg skal følge!
Du har givet inspiration til at gå efter det vigtigste – både på jobbet og privat.”
– Sanne von Eyben, Novo Nordisk A/S

Interesseret?

Send en mail og hør mere om hvordan netop dit foredrag kan udformes & målrettes

Eller ring på tlf. +45 40 40 65 26

Har i brug for

…mere arbejdsglæde & øget selvmotivation?

Har i overvejet

…at afhjælpe konflikter under forandringsprocesser?

Er i klar til

…at optimere kommunikationen & få konkrete værktøjer?

Med et foredrag er det muligt, på en simpel og hurtig måde, at komme udfordringerne til livs – samtidig med, at i også opnår fornyet indsigt i egne ressourcer.

Vi kan alle sammen blive enige om, at det koster både tid og penge hvis samarbejdet ikke fungerer. Så hvis i vil undgå besværlige konflikter og modstand mod forandringer, så skal i være i stand til at tackle hverdagens udfordringer. Det kan et inspirerende foredrag hjælpe jer med!

Med et foredrag har i mulighed for at afhjælpe evt. problemer og samtidig skabe mere arbejdsglæde.
Ved hjælp af et inspirerende foredrag højnes selvmotivationen, i bliver mere bevidste om egne ressourcer og energiniveauet øges.

Fordelen ved et foredrag er, at i altid får konkrete værktøjer med hjem, så i undgår spildtid og unødvendige frustrationer. Det gør det også lettere for jer, at hjælpe medarbejderne til øget medansvar og til at huske at passe på sig selv, så i undgår stress og dyre sygemeldinger.

Forestil jer at

…i bliver mere modstandsdygtige over for forandringer?

Forestil jer at

…kreativiteten styrkes og motivation til opgaverne stiger?

Forestil jer at

…i præsterer endnu mere effektivt og opnår bedre resultater?

“Her er hvem jeg er, og hvorfor i kan stole på mig”

Lidt om mig og hvordan jeg kan hjælpe dig

Jeg underviser  mennesker i at tage styringen i deres eget arbejds- og privatliv og finde glæden og den indre ro midt i hverdagens travlhed, ved at lære dem selv at tackle de udfordringer de møder og turde være sig selv, så både negative tanker og manglende energi ikke længere skaber konflikter, problemer med samarbejdet og ophobning af stress.

Lidt om min baggrund og hvorfor jeg er relevant

Siden 2003 har hjulpet mennesker med at skabe positive forandringer. Jeg har haft en karriere med fuld drøn på hvor jeg udviklede tinnitus, fordøjelsesproblemer og negative tankemønstre. Med en tiltagende følelse af, at jeg ”burde da kunne være mere glad” end jeg var, dykkede jeg ned i en intens udforskning af hvad der skal til for at få styr på både krop og sind og tackle hverdagens udfordringer.
Tidligere er jeg uddannet sergent fra Den Kongelige Livgarde, maskiningeniør fra DTU, samt har fungeret i 10 år som kropsbehandler og kampkunstinstruktør. Jeg har ligeledes i 5 år arbejdet med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte unge.

Her er den forskel, som jeg arbejder for at gøre

Jeg arbejder for at forandre folks perspektiver, sådan så det er lettere at opnå mere arbejds- og livsglæde. Det gør jeg, fordi jeg tror på, at det er vigtigt at passe på sig selv i en stresset hverdag og hvis flere mennesker tør at være sig selv og gøre det de brænder for, så vil de kunne opnå den indre ro og tilfredshed, der skal til for at holde fokus på det der er vigtigst.

“Et fantastisk budskab om at være tro mod sig selv. Med udgangspunkt i sin egen historie viste han, hvordan det er muligt at tage styringen i sit liv og udfordre sig selv og sin frygt. Meget inspirerende og mange gode pointer og teknikker lige til at arbejde videre med…
– hvis man tør!”

Johannes Jacobsen, Cand. mag. pæd.
AC Generalist

Her er nogle af de fascinerende virksomheder, som jeg har hjulpet til bedre resultater

Er i klar til mere mening & glæde?