monique spartalis interview sangerI denne episode møder vi Monique Spartalis, som er sanger og har levet et liv i tråd med sit naturlige talent, men er vokset op i en katolsk familie med meget faste normer, som hun ikke kunne stille sig tilfreds med. Monique ville gerne selv undersøge hvordan livet og tingene hang sammen og brød meget tidligt med de faste traditioner, på trods af omgivelsernes forargelse.

Det stærke trossystem hun er opvokset i, har formet en særlig interesse for religion, spiritualitet og hvad det helt personligt kan betyde at finde mening og forsøge at leve et liv der måske har et højere formål og ikke stille sig tilfreds med fasttømrede overbevisninger der er reciteret fra en bog, uden egen erfaring.

Monique oplever også, at blive elsket og anerkendt for at gøre det rigtige og se ud på en bestemt måde og føler derfor et indre savn ift. bare at være god nok som den hun er. Og har pga. disse autoriteter i hendes opvækst, haft en stærk trang til personligt at få erfaring og undersøge hvad der er op og ned og hvad hun selv mener om tingene.

Hør en anderledes fortælling om at have det svært og være bange for at miste og være alene…Om at føle sig stærk og gå mod strømmen og tro på vi alle er frie sjæle, at forsøge at navigere i et mediebillede som kendt sanger og ikke miste sig selv. At blive gravid og ønske abort, samt miste sit barn, og om når ens far vil have man skal være advokat.

Og så er det en fortælling om at søge at gå sin egen vej, at snuble og finde tryghed i adskillige forhold siden hun var 16, samt at tro på noget der er større end een selv og give kærlighed for at forsøge at gøre godt for andre. Om at ville være sig selv og stå ved det på trods af hvad andre tænker. Og at få mennesker til at stoppe op og mærke og reflektere…at blive rørt og sætte dybe følelser i gang.

Du kan også læse mere information om monique.dk.

En stor tak til min gæst i denne episode for at ville dele og tusind tak til dig, der lytter med.

DET FORUNDERLIGE: 300 spartanere, jomfrufødsel, når troen virker kuk-kuk, når det ikke er interessant at være verdensstjerne, neej duu måe ikk sig någ om religion nej nej, at heale verden, mine børn havde helt sikkert været irriterende, “This too will pass”, over skyerne skinner solen altid, dine børn er kun til låns, krise betyder udvikling.

SPILLETID: 1 time 28 minutter 40 sekunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *