#14: GÅ PÅ OPDAGELSE I LIVET

Niia Bloch LEEPDenne episode handler om hvordan man kan være et moderne menneske, der kan fungere på alle planer og være autentisk og ikke bare tage andres holdninger og meninger på sig…

Om at turde undersøge livet, at lade sig undre, gå på opdagelse og have tillid til, at alting har en årsag og at forstå hvad en personlig udviklingsproces kræver…samt at turde kigge på sin egen adfærd og bagage og se hvilke sandsække vi har med os…for så at kunne give slip på dem.

Når du skaber plads til at du kan få lov at vokse, som den du inderst inde er, bag alle lagene, så får du adgang til det flow der kommer af at du lever et meningsfuldt liv.

Min gæst i denne episode hedder Niia Bloch og lader os vide, at udvikling er afvikling af indvikling. At når du oplever noget ikke er optimalt, så handler det om at finde ud af hvilke bånd og årsager, samt hvad plan det er på, at din udfordring ligger.

Niia har selv oplevet hele sit liv, at være meget sensitiv og derfor også påvirket af omgivelserne og var så heldig, at hun ikke lukkede ned for både følelser og krop, men havde nogle voksne, der kunne spejle hendes behov. Og hun har fra lille af været nysgerrig på og undret sig over menneskers adfærd og at forstå hvorfor vi gør som vi gør.
Det har kastet hende ud i en rejse i sin egen krop, følelser, tanker, spiritualitet og generel sundhed på utallige planer og gjort hende til hands-on ekspert i at hjælpe andre til også at finde de nøgler i dem selv, der kan låse op for næste trin i at afvikle de tillærte overbevisninger, der begrænser os som voksne. Niia har lært at netop hendes sensitiv er hendes styrke og at vi alle har nogle helt unikke egenskaber, som gør os til netop den vi er…og det skal have lov at komme frem (igen).

Niia har erfaret, at vi som mennesker har 4 planer, som du overordnet kan arbejde med og undersøge i din proces:

Det fysiske, emotionelle, mentale og værdimæssige/spirituelle.

Niia har samlet de essentielle principper vi har brug for at kende, i en værktøjskasse, der gør dig i stand til selv at kunne undersøge og forstå hvilket plan din udfordring stammer fra og ligeledes hvilket plan(er) du løser det på. Nogle gange er dit symptom noget fysisk, men årsagen er måske psykisk – og det er den forståelse og sammenhæng, vi som mennesker skal lære at opdage hos os selv.
Syntesen af hendes viden er lavet til en uddannelse i dig selv, nemlig LEEP (Leading Energy & Essence Practitioner).

En af de største udfordringer for os, når vi har brug for at ændre noget er, at vi oftest ikke har rum, plads, kultur eller de rette mennesker i vores hverdag til at skabe plads til at vi kan møde os selv og “få lov” at ekspandere, at undersøge, at være ked af det, vred, grådig, usikker, sårbar m.m. uden at møde fordømmelse, manglende forståelse eller skepsis fra andre.
Niia oplever, at når du giver dig selv lov til at få plads og lære at være med dig selv medens dine udfordringer står på, så er det muligt at finde modet og energien til at undersøge dine egne sandsække, gå gennem de svære erkendelser og følelser, samt derved at kunne afvikle de indviklinger vi har fået med os gennem opvæksten.

Du finder mere information om Niia Bloch, samt LEEP uddannelsen på niiabloch.com.

En stor tak til min gæst i denne episode for at ville dele og tusind tak til dig, der lytter med.

DET FORUNDERLIGE: En mega giga menneskenørd, når du glemmer at stemme violinen, sidst jeg tjekkede var jeg kvinde, når du ikke kan kvæle den nøgne lille kejserdreng, føle dig selv i hegnet, når du har din egen Inger og Sonja, 1000 minus 60 giver 940, synd på sofaen med 4 liter is og 3 timers Netflix, du er smuk når du holder 1-mandsfest, god-damn-it-jeg-laver-yoga, IKEA-bakkerne popper op, jeg er ikke fed men gravid, når din indre-barne-pude er med på Tinder, samt når man står i lort til halsen ska’ man sgu’ ik’ hænge med hovedet.

SPILLETID: 1 time 53 minutter 07 sekunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

StarTrek
Pas på din personlige integritet på jobbet
arbejdsglæde trivsel stress
Artikel: Vær tro mod dig selv på jobbet
Selvudvikling, plante vækst
Insistér på din personlige trivsel

Tags