#10: SÆLG DIG SELV UDEN AT SÆLGE

henrik rabellI dette afsnit af Det Forunderlige Hjørne møder vi Henrik Rabell, som du kan læse mere om på hans blog salgforikkesaelgere.dk.

Henrik har prøvet at gå efter sin drøm med at være selvstændig på et eventyr til Italien og at ende op med mavesår og mange negative tanker om sig selv og et skidt syn på fremtiden.

Han fortæller om sin rejse til at indse, at han selv kunne ændre sit mindset og måde at se verden på og ikke længere føle sig tynget af fortidens valg.
Henrik “endte” i sin tid i en sælgerverden, selvom det ikke er noget han egentlig brænder for, men mere formidlingen og den menneskelige trivsel. Han har altid haft “krudt i røven” og svært ved at sidde stille og det der hjalp ham som ung, var at lege med IT og fordybe sig i den verden.

Henrik fortæller om hvordan han kom af med de negative tanker og de mange begrænsende følelser og overbevisninger.
Det handler meget om at grave det rette fundament og vælge de rette værktøjer. Ligesom når tømreren skal bruge en hammer til at slå søm i og en sav til at save træ over, så har vi som mennesker også brug for bestemte ting for at have det godt.

Henrik har derfor lært hvordan man bruger nogle simple værktøjer, til at ændre negative tanker og følelser til positive og derved bedre at kunne tackle fx det at gå til eksamen, at sælge dig selv til et jobinterview osv. Gennem selv at gå vejen og arbejde med sine mentale tilstande, lever han i dag af, hjælpe andre til også at finde glæde og trivsel med det de gerne vil – her særligt inden for salg og det at sætte sig op til noget, der synes svært og utrygt.

En stor tak til min gæst i denne episode for at ville dele og tusind tak til dig, der lytter med.

DET FORUNDERLIGE: Når din hjerne har nikotintrang, mavesåret gik væk da tankerne blev positive, at grave et fundament med hænderne, samt krammehjernen der hjalp med at holde fokus.

SPILLETID: 56 minutter 08 sekunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

glad
10 simple ting du kan lave allerede i dag, som kan gøre dig gladere
StarTrek
Pas på din personlige integritet på jobbet
lytte oprigtigt
Bliver du på din egen banehalvdel? Konkret guide til empatisk kommunikation

Tags