Personlig integritet

#20: OM AT GØRE GODT FOR ANDRE

I denne episode møder vi Anders Bøgelev Jensen fra Greenspeak, der er Danmarks velgørende mobilselskab. Han fortæller om at ville gøre godt for andre og skabe en positiv forandring i verden. Og hvordan han gerne vil kunne efterlade et indtryk af at have forsøgt at gøre noget godt, så han kan se sig selv og sine børn i øjnene når han bliver gammel, samt have energi til at være en god far. Både Anders og hans partnere har et personligt ønske om at gøre en forskel – og deres mission er at gøre det nemt for andre samtidig.

#15: GIV DIG SELV LOV – TIL BARE AT VÆRE DIG

Denne gang møder vi Anja Vintov, som hele sit liv haft en dyb trang til at være sig selv og have følelsen af at give sig selv lov til at være det, hun har brug for, at udtrykke det hun føler eller sige det hun mener…
Når vi giver sig selv lov til at være det vi har brug for, så får vi adgang til lykken…Og når vi tillader at være os selv, så slipper vi modstanden indeni og kan bevæge os gennem følelserne og videre i et fornyet flow og glæde. Når vi til gengæld er bange for at være den vi er, så er det vi begynder at skærme os for de muligheder vi har her i livet.

#7: POSITIV PSYKOLOGI

Du kan påvirke din egen “grad af lykke” ved at bruge helt bestemte metoder…og du kan leve 8-10 år længere hvis du øver dig i at være optimistisk og have et positivt fokus i dit liv…
Positiv Psykologi lover mange ting – det er forskningen i “det gode liv” og hvad der skaber trivsel, samt arbejds- og livsglæde – men det kræver også træning.
Lyt med og få eksperten og erhvervspsykologen, Henrik Leslyes bud på metoder til, at du kan leve det liv du gerne vil.

#6: OM AT SÆTTE PERSONLIGE GRÆNSER

I dette afsnit af Det Forunderlige Hjørne taler jeg om at sætte personlige grænser. At selvom tomaterne bliver skåret forkert og du gør dit bedste, så kan det være giga grænseoverskridende at blive kigget over skulderen. Og om at passe på dig selv i sociale relationer ved venligt og bestemt at vise dine omgivelser hvad du står for, vil gå med til, ikke vil finde dig i og derved blive meget gladere sammen. Hvordan du kan finde ro i dig selv og styrke din indre styrke fordi du står ved dig selv. Har du selv grænser? og kommer de til udtryk lidt for firkantet eller flyder din kant helt ud fordi du ikke aner det?