På kant med smerten

#21: NÅR VILJESTYRKEN SÆTTER IND

I denne episode møder vi Michael Schacht Petersen, som i 1998 var ude for en fyrværkeriulykke, der gjorde ham blind på stedet og efterlod ham på operationsbordet og 4-5 dage uden at være ved bevidsthed. Han vågner herefter op til en forandret verden, der nu er blevet mørk. Som dengang kun 23-årig, men med en indre fightervilje og selvstændighed, lod han det dog ikke bestemme over sit liv.

#17: KOM STÆRK UD AF DIN ANGST

I denne episode møder vi Lizl Rand, som har oplevet at være succesfuld karrierekvinde med topposter indenfor mediebranchen, men gennem 10 år levede med en indre angst, som hun ikke viste til omverdenen. En angst, der var stressudløst og tvang Lizl til at overveje hvad der var vigtigst for hende og hvordan hun bedst kunne passe på sig selv og finde mening i en svær periode i hendes liv.

#9: OM AT GÅ MED PANSERPLADER

Denne episode handler om en meget personlig historie fra min gæst, som har dækket sig til med følelsesmæssige panserplader gennem livet for at beskytte sig selv mod at blive afvist og ikke føle sig elsket. Har du også oplevet at have svært ved at tage imod kærlighed, at du har fysiske skavanker som måske kunne hænge sammen med det psykiske, eller at du ikke altid føler du tør mærke eller udtrykke dine følelser, så vil denne episode kunne bringe dig fornyet inspiration til at turde være dig selv og elske livet fuldt ud.

#4: OM AT VÆRE LEDIG OG GENFINDE SIN GNIST

I denne episode interviewer jeg Niels Reib, der brænder for at hjælpe ledige godt igennem den svære tid som jobsøgende. Han har selv prøvet at blive fyret og på knap 6 måneder ryger helt ned i et sort hul. Niels fortæller om at brænde sammen fordi den lokale ishandler, der ikke havde den rigtige Magnum is og hvordan som som ung knægt drømte om at grave gamle ting op af jorden. Hør hvordan hans karriere har formet sig og hvordan man genfinder gnisten i både arbejdsliv- og privat, med fokus på det du har indflydelse på…

#2: PSYKISKE PROBLEMER ER IKKE ET TABU

I denne episode møder vi Mette, som har haft et liv med psykiske problemer og ikke haft nogen at tale med det om. Hvor svært det kan være, når facaden udadtil i familien er vigtigst – når man ikke må vise følelser og det eneste sted, man kan være sig selv, er sammen med sine heste. Hvordan kommer man egentlig igennem 11 dødsfald i familien, en alvorlig hesteulykke og finder glæden i hverdagen og tør tillade sig selv at være glad?
Hør Mettes ærlige beretning og få inspiration til at kramme når du har lyst og erkende, at glæden skal komme indefra.