Online meditationsforløb på 12 uger

Online meditationsforløbMediter når du vil – og skab ro i dig selv.

Lær at meditere når DU har tid…

Mangler du et simpelt og ligetil sted at starte med at lære at meditere og føler ikke du har tiden eller økonomien til det?

Så kan du glæde dig over, at jeg har skabt et 12 ugers meditationsprogram, som du kan følge når DU har tid, i DIT tempo, på DIN måde…Du vil blive guidet i konkrete meditationer, direkte og online med instruktionsvideoer, mp3-filer, skemaer og råd undervejs.

Det er helt op til dig hvornår du er med og hvor meget du vil lægge af indsats og så bliver du nemlig håndholdt hele vejen, men en ugentlig mail med hver uges øvelser, så du ikke behøver gøre andet, end at nyde at være i gang, kan slappe af og læne dig tilbage og følge det skræddersyede forløb, der langsomt bygger din meditationspraksis op.

Klik ind på https://www.staytrue.dk/shop/online-meditationsforloeb/

Her kan du læse meget mere, se spørgsmål og svar, alt indholdet i kurset i detaljer og mærke efter på om det er tid til, at du også prioriterer dig selv og lærer at finde mere ro indeni, at håndtere svære følelser, stoppe tankemylderet, blive mere nærværende, få mere energi, selvaccept og begynde at stole mere på dine egne fornemmelser, så du ikke reagerer uhensigtsmæssigt over for kolleger, partner eller andre relationer.

Her kan du se tilmeldingsprocessen og hvordan forløbet er skruet sammen:

online meditation flow

Jeg håber du vil finde det brugbart…og jeg vil GLÆDE mig til at undervise og følge dig undervejs.

Tidligere kursist skriver om forløbet:

” Tusind tak for dit super gode meditationskursus. Føler mig heldig og synes det er utrolig generøst af dig, at stille alle de gode redskaber til rådighed 🙂
Jeg har meget glæde af øvelserne hver dag og det er en stor hjælp, at du er der med ny guidning hver uge. Det gør det så meget lettere for mig at få det implementeret som en daglig rutine.

Jeg har før prøvet, men det er aldrig rigtig lykkedes. De senere år har jeg været meget udfordret af stress og nu kan jeg virkelig mærke at det her gør en forskel for mig 🙂 “

– Ann Kuhlmann

 

Se introvideoen til onlineforløbet her…og klik gerne ind på min shop hvor alle detaljerne kan ses inden du tilmelder dig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

StarTrek
Pas på din personlige integritet på jobbet
arbejdsglæde trivsel stress
Artikel: Vær tro mod dig selv på jobbet
Selvudvikling, plante vækst
Insistér på din personlige trivsel