Hvad gør du når ferien slutter?

Sommeren er over os – men er du over dig selv?

  • Hvorfor er det, at vi ofte bliver syge netop som den længe ventede ferie indtræffer?
  • Og hvorfor er det, at vi tænker “Nu skal vi rigtig nyde vi har fri” og så halser rundt og laver et utal af aktiviteter for at få så meget som muligt ud af ferien?
  • Og har du spurgt dig selv – “Er jeg klar til at ferien slutter?”, samt “hvordan kunne jeg holde ferie hver dag, fremfor kun 5-6 uger tætpakket om året?”

Hvis du nu tænker, at det rabler da for mig, eller bare er blevet nysgerrig på hvordan filan det kan lade sig gøre, så læs nedenstående blogindlæg hvor jeg giver dig svar på netop de 3 spørgsmål. Du vil måske få lyst til at følge nogle af rådene, når først du indser hvor simpelt det kan gøres 🙂

Blogindlæg: Hold ferie hver dag

Jeg har nydt sommeren – både med og uden sol

47-Kender du det her med, at du nogen gange udsætter visse gøremål? Du ved godt der måske er noget på vej, du bør ordne, nogle valg du burde træffe, men du venter ligesom lidt for at håbe de forsvinder eller bliver bedre? 🙂

Min sommerperiode har været præget af netop den slags udfordringer – særligt på det fysiske og mentale plan med justering via det værdimæssige niveau; såsom bil der strejker, bolig der skal passes, økonomi der skal passes, relationer og personlige barrierer der skal brydes… Jeg har nydt de er kommet til mig – selvom solen ikke har været helt nem at skimte bag skyerne.
Kun ved at tage vare på alle niveauer af dit væsen kan du afvikle indviklingen omkring dig.

Så da jeg for nogle måneder siden så en sommerperiode, der meget vel kunne være fyldt med hengemte hæmninger fra fortiden, samt nogle øvelser i vælge at møde og gennemleve dem fuldt ud, med stor transformation og personlig succes og frihed, valgte jeg bevidst at møde alle udfordringerne med åbent sind og fordomsfrie valg.

Tænk i muligheder frem for begrænsninger

63Nogen ville sige “puha”, “det ville presse mig at tage fat i den slags”, “så har din sommer været dårlig” osv…
Men tværtimod – den har været fantastisk !
Ja – svære valg med slørede konsekvenser og imaginær frygt – men det er EGO’ets drama… – for ved at møde netop de sider i dig selv, som du godt ved vil være gode at tage fat på, så er konsekvensen ALTID positiv !

Når du træffer de rigtige valg, gør det du godt ved vil støtte dig i den retning du vil i livet, tør at mærke de “negative” følelser osv. så er det som om at noget “letter” inden i dig…en følelse af enorm personlig power og frihed…og pludselig synes de svære ting, som førhen gjorde dig ked af det eller ramte din stolthed, som noget godt – noget du glædes helt naturligt ved sker for dig.

Med glæden og glimtet i øjet, vil jeg ønske dig en fortsat skøn sidste del af sommerperioden og håber at du også har modet til at træffe de rette valg for dig selv og lader solen skinne på dig!

Lys, glæde, humor, lethed og masser af skøre øjeblikke til dig 🙂

Enjoy life!

Martin Kirkevang

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

StarTrek
Pas på din personlige integritet på jobbet
arbejdsglæde trivsel stress
Artikel: Vær tro mod dig selv på jobbet
Selvudvikling, plante vækst
Insistér på din personlige trivsel