Hvad får dig til at klø?

Og er du en fisk, der prøver at klatre i træer?

Når du er på arbejdspladsen og gerne vil føle du trives og har det godt, så handler det i høj grad også om din evne til at fokusere på de positive følelser og sætte dig selv i spil, så du gør mere af det, der ligger naturligt til dig og det som du føler er vigtigt og giver mening. Også i et større perspektiv.

Hvis du har glemt at mærke efter på om du er det rette sted, eller om du egentlig gør det du gør fordi du synes det er vigtigt…eller slet ikke har spurgt dig selv, hvorfor gør jeg det jeg gør, så risikerer du, at du kæmper for at fungere i en hverdag hvor du er dømt til at fejle…
Og har du jagtet et job, uddannelse eller anerkendelse ud fra nogle præmisser, som måske slet ikke matcher den du egentlig er?
Som en fisk der tror den skal klatre i træet og bedømmes på det, men fungerer naturligt bedst i vand – for det er den skabt til?

Som Albert Einstein beskrev det:

Så spørg dig selv:

Hvad ligger naturligt til mig?
Hvad har jeg flair for?
Hvad tager jeg for givet at jeg gør, uden at tænke over det?

For når du gør mere af det, der ligger til dig, som du har flair for, så vil du opleve at være mere dig selv. Og når du bruger dig selv med dine naturlige talenter, så vil du også føle et øget selvværd, større glæde og mere energi.
Tænk over hvad du bliver begejstret over og om der er noget du helt naturligt kan og så begynd at kultiver det noget mere. Form det i din hverdag og bring de talenter ind i dit arbejdsliv.

Stop op og spørg dig selv, hvad der giver mening for dig og hvad der egentlig driver dig…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

StarTrek
Pas på din personlige integritet på jobbet
arbejdsglæde trivsel stress
Artikel: Vær tro mod dig selv på jobbet
Selvudvikling, plante vækst
Insistér på din personlige trivsel