Guidet meditation til at mærke livet – Du er ikke alene

Mærk livet – Mærk taknemmeligheden…

Dette er en guidet meditation til at mærke livet og give lidt mere slip på ensomhed og sorg. Den er designet til at du kan mærke, at du ikke er alene. Når du sidder der og føler ensomheden læne sig ind over dig.

Nyd den stille stund dybt i dig selv med denne guidede meditation:

Et lille uddrag af teksten der skabte meditationen

Når du sidder der, alene og mærker ensomheden, så lad omgivelserne og rummet du er i omfavne dig.
Slip for en kort stund tankerne og fortidens subtile tag i dig og mærk så dit hjerte. Brystet. Og kroppen…mærk du faktisk er her. Lige nu. Bare der. Bare dig.

Sid stille og roligt og mærk nuet…med intentionen om bare at sidde der. Bare være til uden at gøre noget. Uden at forestille dig. Uden at ville. Uden at skulle. Bare sidde…

Hvornår har du sidst bare siddet ?

Se farverne i rummet. Læg mærke til dem. Og ikke bare som farver men se farverne, som var de nye for dig. Dvæl en stund ved forskelligheden i rummet. Hvordan ser der egentlig ud. Træk indtrykkene ind og ned i dit bryst og dit hjerte.

Læg mærke til lydene. Lyt. Virkelig lyt. Som om du skulle høre åndedrættet af en fjern galakse. Lyt. Træk vejret roligt og mærk dit bryst. Og lyt. Hvad er der lige nu. Uden om dig og måske endda inden i dig?

Mærk åndedrættet. Det kærlige åndedrag der siden du blev født har holdt dig i live. Lungerne og kroppen der kærligt og omsorgsfuldt altid holder af dig. Om dig. Og er der for dig uanset hvad du gør. Bare fordi du er dig. Så er du i live.

Hvornår har du sidst bare været i live?

Mærk livet i dig. Hvordan det snurrer i fingrene. Fødderne. Kroppen. Af liv. Øjnene der vædes og den smukke varme i ørerne og maven og munden. Varmen i hele kroppen. Livet der varmer dig. Bare dig. Fordi du er dig.

Mærk bevidst taknemmeligheden over at få lov at sidde her. Som var du bare et barn der ser den gyldne mark og varme solnedgang udover markerne. For første gang. Sidder ubesværet og studerer. Uden tanker og bare der. Mærker livet og glæden ved bare at være.
Mærk taknemmeligheden for det smukke.

Hvor har du sidst bare været taknemmelig?

Læg mærke til alle dine celler. Alle de små vibrationer i dig. Mærk hvordan de holder af dig hvert eneste lille øjeblik. De er aldrig stoppet med det. Og vil aldrig stoppe. Hver eneste celle i din krop smiler til dig og med dig. I kærlighed. I venlighed. I glæde. Over at få lov at være i dig. En del af dig. Med dig. Dig.
Årh det er så dejligt. At mærke den indre del af dig der bobler og syder bare fordi du er dig.

Sid nu bare her. Og mærk dig selv. Mærk tårerne. Mærk varmen. Mærk livet. Mærk rummet. Mærk underlaget. Mærk luften. Mærk energien. Mærk benene. Mærk underlivet. Mærk overkroppen. Mærk armene. Mærk fødderne. Mærk dine tanker. Mærk følelserne. Mærk din bevidsthed. Mærk livet. Mærk dig selv. Mærk taknemmeligheden. Mærk omsorgen.

Mærk.

Bare mærk.

Mærk glæden og mærk tilliden.

Mærk at det nok skal gå. At det hele løser sig.

Du er ikke alene.

Du er ikke forladt.

Du er altid elsket og har altid været elsket.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

StarTrek
Pas på din personlige integritet på jobbet
arbejdsglæde trivsel stress
Artikel: Vær tro mod dig selv på jobbet
Selvudvikling, plante vækst
Insistér på din personlige trivsel