Boost din karrierre

Foredrag om mentaltræning

De fleste kender til gerne at ville tage næste skridt i karrieren eller nå endnu større mål, både privat og fagligt. Evnen til at fastholde fokus og bevare motivationen er dog ikke altid lige let. Når du er midt i en travl hverdag, hvor der ofte kan være langt mellem de mentale frirum og overskud til at tænke i nye baner, eller drømme om det du gerne vil opnå, så kræver det, at du ved hvordan du kan omgå sindets kontrol over dig og træne dig bevidst frem mod dit mål.

Mentaltræning er for de stærke kan vokse sig endnu stærkere.

Hvorfor booke dette foredrag?

Enhver handling starter med en tanke – men undervejs oplever mange usikkerheden på udfaldet, tvivlen over om det er de rette valg, samt at det kan være svært at gå “all-in” med fuld effekt. Dine talenter og evne til at fuldføre og nå resultaterne, afhænger af din evne til at (gen)finde dine ressourcer igen og igen – uagtet modstanden undervejs.
Og den evne kan trænes ligesom enhver anden kompetence du har tillært i din karriere og privatliv.

Fordele

Din form og de fysiologiske forudsætninger ændrer sig næppe fra dag til dag, men det gør din mentale indstilling, hvis du ikke er opmærksom. Stort set alle præstationer i sport, på arbejdet eller i privatlivet starter nemlig med din mentale indstilling.

Når du lærer hvordan du simpelt og virksomt kan tæmme tankerne og træde ind bag det mentale slør, midt i en travl hverdag, så er det nemt at skabe fremdrift og mentale frirum til at finde den rigtige retning mod det rigtige mål!

Udbytte

  • Du lærer en simpel og effetkiv teknik til at bevare fokus mod dine mål
  • Du lærer en metode til at skabe mentalt frirum
  • Du opnår endnu større mental balance
  • Du vil være i stand til at skabe vedvarende motivationen og omgå dine barrierer
  • Du bliver klar til at tage næste skridt mod dine ønsker for dig selv

Jyske Bank siger

“Mine forventninger blev mere end indfriet. Jeg havde brug for at lære at ”geare” ned, da min dagligdag alt for længe havde kørt for stærkt, og jeg ville gerne lære at være mere tilstede i det jeg gjorde.
Og nu kan jeg tydeligt mærke en forskel. Det var fantastisk inspirerende, takket være en meget vidende og engageret Adam Advaith.”

Birthe Møller Jensen, Udviklingsassistent

Inspirationsforedrag

Praktisk

Varighed 60-90 minutter
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Send en forespørgsel

"*" indikerer påkrævede felter