Hvor længe har du gravet?

guldgraver lille“Du ved aldrig hvor tæt du er på –
– så giv aldrig op på dine drømme…”

Har du prøvet at være et sted og et tidspunkt i dit liv, hvor du havde en drøm om at blive til noget bestemt, gøre noget særligt eller bare tænkte, at du gerne ville opnå en specifik ting – måske karrieremæssigt eller indfange den partner du bare ikke kunne leve uden?
Hvis det lykkedes, så stort tillykke ! 🙂

Men har du så også oplevet, at du ikke kom dertil?
Eller at du undervejs gav op, eller ikke rigtig kom i gang overhovedet, og det blev ved tanken?

Måske stoppede din indre dialog dig, “hvordan skal det dog lykkes”, “jeg er nok ikke god nok til det”, “gad vide om de har brug for mig og det jeg laver”…Eller måske var der en daglig forpligtigelse, som penge, bolig, partner o.l. der fungerede, som en “undskyldning” for ikke at forfølge det DU gerne ville.
Jeg oplever ofte, at de personer, inklusive mig selv, som jeg har i samtale, gerne vil et sted hen – enten væk fra en tilstand i deres liv; følelsesmæssigt, måske fysisk, måske mentalt eller spirituelt. Og at der (næsten) altid er et eller andet der blokerer for at gøre det…

Her handler det om at finde de grundliggende årsager, der stopper vedkommende fra at gøre den forskel de gerne vil, for dem selv eller andre.
Det fantastiske er, at når du har modet til at tage fat i de indre ting hos dig selv, som kan synes svære at berøre, og begynder at afvikle nogle af de personlige hæmninger du har, så kommer modet og lysten helt af sig selv til at forfølge dine ønsker.

be happy_Det vigtige er blot at huske, at tingene altid løser sig…Husk at være glad, smile og minde dig selv om at alting er helt ok.
Og at anerkende, at du måske har følelsen af, at synes du har kæmpet længe nok…at acceptere, at det er hårdt til tider…at du har forsøgt og at der har været så utrolig meget modstand…
Det er okay at synes det er svært og træls at skulle blive ved med at grave (på godt vestsjællandsk eller jydsk accent).

Men måske graver du på baggrund af nogle uhensigtsmæssige overbevisninger, fordi du vil bevise noget, fylde et gammelt hul op fra fortiden, som du ikke fik dækket af dine nære?
Måske er det tid til at grave videre efter glæden, men begynde at gøre det fordi du vælger din indre glæde og ønsker at fylde dig selv op med indre ro og tilfredshed fordi du bare tillader dig selv at være dig og leve det liv du selv ønsker?

Lev dine drømme !

Dit liv vil i sidste ende være et udfald af dig og de valg du træffer.
Arbejd med de ting og sider af dig selv, som du kan gøre noget ved og dvæl ikke ved det umulige eller der hvor du ikke har dine styrker.

Du bestemmer…du vælger…Du vælger selv om du vil have ‘resultatet’ – eller -‘undskyldningen’.
Faktum er blot, at ingen har nogensinde gjort deres BEDSTE og fortrudt det…

gå efter dine drømme _Gør hvad du kan – og hvis du brænder for noget – så gå “all-in” og tro på det, helt ned i bunden af dit hjerte og krop.

Gå efter dine drømme – uden undskyldninger!
Stoler du på dig selv – dine mavefornemmelser og har tillid til at turde træffe de valg, du ved er de rigtige for netop dig?

Jeg ønsker for alle, der står et sted i deres liv, hvor “det bare ikke giver mening”, “der må være mere til det end det her”, “jeg forstår ikke hvorfor jeg har det sådan”, “jeg vil gerne kunne tackle tingene mens det rent faktisk sker”, at de må have modet og tilliden til sig selv, til at tage fat…

Gå det ekstra spadestik dybere…på den anden side af muren, venter måske lykken…!

TØR DU GØRE DET DER ER RIGTIGT FOR DIG?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

StarTrek
Pas på din personlige integritet på jobbet
arbejdsglæde trivsel stress
Artikel: Vær tro mod dig selv på jobbet
Selvudvikling, plante vækst
Insistér på din personlige trivsel